OPEN DEUR DAGEN SONNYs

OPEN DEUR DAGEN bij SONNY´s te Sint Huibrechts Lille gemeente Pelt.

Aankomende zaterdag 23 November en volgende week zaterdag 30 November heeft Sjef Creusen van Sonny´s Billiard Supplies een pop-up showroom opgebouwd om u als klant eens op een uitstekende manier te laten kennis maken met zijn uitgebreide collectie keuen, tassen, krijtjes en pomeransen die hij aanbied. U bent van harte welkom op beider dagen van 09.00 u tot 18.00 u. Mocht u verhinderd zijn dan maken wij daar ook geen probleem van en willen u, na een telefonische afspraak, ook verwelkomen.

Sonny´s heeft hele exclusieve producten in huis zoals tools, krijthouders, keuhouders en geeft daarnaast graag advies voor behoud van uw keu.

Sonny´s zijn ook de importeur van bijzondere merken als Mezz, McDermott en Dynamic. De laatste jaren worden ook voor bedrijven steeds vaker ontspanningsruimtes ingericht met bijvoorbeeld dartbanen, Pool-tafels, Tafeltennis-tafels, en Airhockey-tafels. Hiervoor kunt u altijd bij Sjef van Sonny´s terecht.

Dus samenvattend u bent op zaterdag 23 en of 30 November van harte welkom aan de Korte Dijk 8, 3910 te Sint Huibrechts Lille gemeente PELT

Maar u kan ook online kijken en bestellen http://www.sonnys.be